susține

Apreciem foarte mult sprijinul dumneavoastră. Orice ajutor înseamnă enorm pentru echipa noastră.
Vă mulțumim că sunteți o parte esențială a călătoriei noastre.

Opțiunea 1 – Faceți o donație prin transfer bancar

Puteți avea un impact semnificativ, susținând echipa printr-o donație directă în conturile echipei noastre GRIZZLIES BRAȘOV. Este un proces simplu:

Transferați suma cu care doriți să contribuiți din contul dvs. personal, folosind următoarele informații:
Numele echipei: ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV GRIZZLIES BRAȘOV
Cod de identificare fiscală (CIF): 48479952
Adresa: Str. Lalelelor, Nr. 21, Sc. B, Ap. 13, Brașov, Județ Brașov.
IBAN (RON): RO38BTRLRONCRT0675586901
Banca Transilvania
Foarte important:
În secțiunea „Detalii de plată”, vă rugăm să specificați „donație” pentru a vă asigura că, contribuția dvs. ajunge la cauza echipei noastre.

Opțiunea 2 – Redirecționarea impozitului pe venit cu 3,5%.

Nu ar fi uimitor dacă ați putea direcționa o parte din impozitul pe venit din anul precedent către o cauză în care credeți? În loc să lăsați acele fonduri să treacă la discreția guvernului, aveți posibilitatea de a le redirecționa către o anumită asociație.

Crearea și susținerea unui club de baseball cu echipe de diferite vârste implică o planificare atentă a bugetului pentru a acoperi cheltuielile esențiale. Factori precum jucătorii, personalul antrenor, facilitățile, echipamentul, uniformele, costurile administrative și deplasarea la diferite turnee organizate de Federația Română de Baseball și Softball (FRBS), joacă toate un rol important. Contribuția dvs. fără efort, ar fi de mare folos acestui club și copiilor aspiranți care practică acest sport.

În fiecare an aveți puterea de a alege unde sunt alocați cei 3,5% din impozitul pe venit de anul trecut. Dacă doriți să susțineți Grizzlies Brașov Baseball, o echipa dedicata dăruirii și implicării comunității (deși nu este finanțată integral), vă rugăm să vizitați această platformă, și să completați un scurt formular, ceea ce durează doar 2 minute. Accesați link-ul următor: redirectioneaza.ro/asociatia-club-sportiv-grizzlies-brasov

Opțiunea 3 – Împuterniciți echipa noastră prin venitul sau profitul companiei des

Sunteți o companie care plătește impozite?

În calitate de persoană juridică care plătește impozit pe profit, puteți avea un impact semnificativ redirecționând până la 20% din impozitul pe profit din anul curent către ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV GRIZZLIES BRAȘOV. În loc ca banii tăi să meargă la stat, se pot transforma în sprijin financiar vital pentru a ne consolida echipa.

Dețineți o micro-întreprindere? Redirecționează 20% din impozitul plătit.

Din 2019, orice microîntreprindere din România poate direcționa până la 20% din impozitele plătite către un ONG. Această oportunitate incredibilă vă permite să aveți un cuvânt de spus cu privire la modul în care o parte din impozitul dvs. este utilizată, decât să o lăsați la latitudinea statului. Prin redirecționarea impozitului, contribuiți direct la susținerea eforturilor echipei noastre.

Plata făcându-se direct de către autoritatea fiscală, la cererea expresă a contribuabililor, prin încheierea unui contract de sponsorizare.

Opțiunea 4 – Deveniți un sponsor și susțineți-ne!

Salutăm sponsorizarea oricărei companii, permițându-le să contribuie cu suma dorita, printr-un acord de sponsorizare.

Această abordare de sponsorizare este ideală pentru companiile care doresc să ne susțină, fără a necesita facilități în schimb.

Puteți vizualiza prezentarea asociației noastre accesând aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau să ne sunați la 0726 611 913.

Donația ta generoasă ne va ajuta în mare măsură să ne atingem obiectivele și să ne întărim echipa. Apreciem cu adevărat sprijinul dumneavoastră!

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul dumneavoastră neprețuit!

ro_RORO