Despre noi

grizzlies brașov

VIZIUNE

Intenția noastră este să înființăm prima echipă de baseball din orașul Brașov și să introducem acest sport captivant în comunitate. Ne propunem să creăm o echipă puternică și unită, care nu numai că va excela în baseball, dar va servi și ca o sursă de inspirație și creștere pentru întreg orașul.


Obiectivul nostru principal este să facem baseball-ul accesibil și popular în rândul oamenilor de toate vârstele din Brașov. Ne imaginăm o comunitate în care copiii, adolescenții, adulții și chiar persoanele în vârstă au oportunitatea de a învăța, de a juca și de a se îndrăgosti de baseball.Elementele cheie ale viziunii noastre:


* Introducem baseball-ul în Brașov: ne angajăm să promovăm baseball-ul în întreg orașul, prin organizarea de evenimente, ateliere și demonstrații, pentru a prezenta entuziasmul și frumusețea sportului. Vrem să stârnim curiozitatea și interesul în rândul membrilor comunității, încurajându-i să încerce baseball-ul.


* Dezvoltarea tinerilor: credem cu tărie în puterea sportului pentru tineri și ne propunem să construim un program robust de dezvoltare a tinerilor. Accentul nostru se va concentra pe crearea unui mediu încurajator pentru tinerii jucători, care să învețe elementele fundamentale ale baseball-ului, să își dezvolte abilitățile și să promoveze pasiunea pentru sport, pe tot parcursul vieții..


* Incluziune și diversitate: echipa noastră de baseball va fi un loc al incluziunii, unde oameni din toate mediile, de toate genurile și cu diferite abilități sunt bineveniți și integrați. Ne propunem să creăm un mediu în care toată lumea să se simtă apreciată și încurajată să participe la acest sport.


* Implicarea comunității: vedem echipa noastră de baseball ca pe un catalizator pentru implicarea comunității. Prin programe de sensibilizare, evenimente caritabile și parteneriate cu organizații locale, vom angaja comunitatea în acest proiect și vom avea un impact pozitiv asupra vieții brașovenilor.


* Lupta pentru excelență: deși obiectivul nostru principal este să introducem și să creștem baseball-ul în Brașov, avem și un angajament puternic față de excelență. Vom lucra în mod continuu pentru dezvoltarea unei echipe competitive și de succes, care poate reprezenta orașul în competițiile regionale, naționale și, de ce nu, internaționale.


* Cultivarea sportivității și a valorilor: dincolo de câștigarea jocurilor, vom sublinia importanța spiritului sportiv, a jocului corect și a muncii în echipă. Jucătorii noștri vor fi ambasadori ai integrității și ai respectului atât pe teren, cât și în afara terenului, dând un exemplu pozitiv pentru comunitate.


* Facilități de ultimă generație: pe măsură ce echipa noastră crește, ne imaginăm să avem facilități de baseball de top în Brașov. Aceste facilități nu numai că vor sprijini nevoile de antrenament ale echipei noastre, dar vor oferi și oportunități școlilor și cluburilor locale de a le folosi pentru programele lor sportive.


Prin viziunea noastră, ne propunem să creăm o cultură de baseball înfloritoare în Brașov, unde sportul devine o parte integrantă a identității comunității. Ne imaginăm un viitor în care orașul Brașov este cunoscut nu doar pentru peisajele sale frumoase și reperele istorice, ci și ca un hub pentru pasionații de baseball și ca o pepinieră pentru viitoarele vedete de baseball. Împreună vom construi o moștenire care să inspire generațiile viitoare și să îmbogățească viața tuturor celor atrași de acest sport extraordinar.

„NIMIC NU A FOST VREODATĂ LA FEL DE DISTRACTIV CA BASEBALL-UL.”

ANTRENORUL NOSTRU

carlos con uniforme grizzlies

CARLOS TATIS

Carlos Tatis s-a născut în pasionat oraș de baseball, Santo Domingo, Republica Dominicană. De la vârsta fragedă de 5 ani, a pornit în călătoria sa către baseball, perfecționându-și abilitățile și hrănindu-și pasiunea pentru sport. 

Locuiește în Brașov din 2011. Cu o dorință ferventă de a introduce baseball-ul în Brașov, Carlos Tatis a luat inițiativa și a înființat ,,Grizzlies Brașov Baseball”, primul club de baseball din orașul amplasat sub magnificul Tâmpa.

Acest trecut bogat al lui Carlos Tatis, plin de ani de dăruire și antrenament, servește drept fundație pentru misiunea sa de a introduce și stabili baseball-ul în inima Brașovului. Prin expertiza și dragostea sa pentru sport, el aspiră să formeze o nouă generație de pasionați de baseball și să creeze o moștenire de durată pentru oraș.

ro_RORO